Kastanjer

Kolding Naturskole formidler naturoplevelser og læring i og om naturen for kommunale institutioner i Kolding Kommune. Det kan være for de yngste i vuggestuer eller dagplejen og helt op til de ældste elever i folkeskolen. Kolding Naturskole stiller ligeledes gerne lokaliteter til rådighed for eks. sociale arrangementer for kommunale skoleklasser.

I det omfang som tiden gør det muligt, er der også mulighed for private skoler og skoler fra nabokommunerne (mod betaling) at få vejledning af naturvejlederne i Kolding Naturskole, der skal dog indgås en samarbejdsaftale.

Kolding Naturskole er en del af Kolding Kommunes Pædagogiske Center, hvor man på hverdage (i tidsrummet 7.30-17.00(fredag til 15.00), hvis man ikke kan træffe en naturvejleder), kan lægge beskeder til naturskolens personale.