Å der løber gennem en skov

Da vi ofte står i en vejledningssituation, er den letteste måde at få kontakt til os ved at sende en mail. Vi bestræber os på at besvare henvendelser hurtigst muligt, helst samme dag, men det hænder, at der går nogle dage. Vore kontaktoplysninger kan findes under punktet kontakt.

Udlån af naturskoler kan i store træk deles i følgende grupper.

• Udlån af naturskoler til sociale klassearrangementer for kommunale skoler foregår ved at skolens kontor eller en lærer tager kontakt til Kolding Naturskole for at planlægge arrangementet.
  • Udlån til godkendte foreninger i Kolding Kommune. Foreningen kontakter Kolding Naturskole for at planlægge arrangementet.
  • Udlån til private skoler. Det forudsættes, at den pågældende private skole har indgået en samarbejdsaftale med Kolding Naturskole. Af samarbejdsaftalen fremgår det hvordan man booker en naturskole.

NYT - NYT - NYT

Hvis naturskolen skal bruges til et offentligt arrangement, som der annonceres for, eller der er mere end 50 deltagere, skal der søges om tilladelse til arrangementet. Dette gøres vha. selvbetjeningsløsningen ”ansøg om tilladelse til offentligt arrangement”:

Ansøgning om tilladelse til offentligt arrangement

Ex. Man kan jo godt forestille sig en kommunal institution f.eks. sundhedsområdet, der booker det til et offentligt forebyggelses arrangement eller en skole/klasse, der booker det til et arrangement, hvor der nemt kan komme over 50 deltagere, hvis det er med forældre og søskende.

Booking af Naturskoler.

Kommunale institutioner

Det er kun institutionernes administrationer eller personale der kan booke naturskolerne.

Private skoler

Private skoler kan kun booke naturvejledning/naturskoler via skolernes administration og det forudsættes, at der er indgået en samarbejdsaftale mellem institutionen og Kolding Naturskole. Der afregnes for såvel naturvejledning som lån af naturskoler.

Foreninger

Kolding Naturskole stiller fortsat gerne lokaliteter til rådighed for godkendte foreninger. Reservation af faciliteterne foregår ved henvendelse:

For booking af naturskoler kan følgende personer kontaktes:

Pædagogisk Center   Trine Edelvold Hansen       7979 1821    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kolding Naturskole    Kjeld Gregersen                7979 7814    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.